Koutsaava tilitoimisto

Uudelle yritykselle

Avisan tarjoaa toimintaansa aloittelevalle yritykselle sekä taloushallinnon palvelut että hyviä neuvoja. Avustamme muun muassa yhtiömuodon valinnassa sekä perustamisasiakirjojen ja viranomaisilmoitusten tekemisessä.
Lue lisää

Vaihda tili­toimistoa

Tilitoimiston vaihtaminen on erinomainen tilaisuus uudistaa ja nykyaikaistaa yrityksesi taloushallinto ja saada parempaa palvelua. Tilitoimiston vaihtaminen on hyvin vaivatonta myös tilikauden aikana.
Lue lisää

Henkilökohtaista palvelua

Avisanissa sinulla on henkilökohtainen ja ammattitaitoinen kirjanpitäjä, joka neuvoo sinua verosuunnittelussa ja auttaa parantamaan yrityksesi hinnoittelua.

Toiminimestä osakeyhtiöksi

Kun yrityksesi liikevaihto alkaa kasvaa, on hyvä harkita yhtiömuodon muuttamista. Me Avisanilla olemme apunasi. Oikealla yhtiömuodolla yrityksesi verotus kevenee huomattavasti.

Sähköinen kirjanpito

Me Avisanilla tarjoamme helpotusta papereiden ja kuittien järjestelmälliseen säilytykseen. Kirjanpito sähköisellä kuittisovelluksella auttaa pitämään kuitit aina tallessa.

Kirjanpitäjä auttaa

Tuntuvatko tuloslaskelmat ja taseet hankalilta? Avisanin ammattitaitoiset kirjanpitäjät opastavat sinua numeroissa, ja saat kassakoneesikin kilisemään entistä iloisemmin.

Sähköinen taloushallinto

Avisan tarjoaa ammattitaitoisen toimiston edut. Voit tehostaa yritystoimintaasi ja säästää aikaa ottamalla käyttöösi taloushallinnon sähköisiä järjestelmiä, joiden avulla pystyt seuraamaan talouttasi lähes reaaliajassa.